Het Geboortekaartje

Ongeveer vier weken voor de uitgerekende bevallingsdatum moest er toch eens over een geboortekaartje nagedacht worden. Dus toog Gerita naar de drukkerij om vervolgens stapels mappen mee naar huis te slepen. Ik geloof dat we er wel acht hebben doorgeworsteld, maar het mierzoete Anne Geddes gehalte van het grootste deel van de aangeboden collecties deed ons al snel besluiten zelf maar iets te verzinnen. Nu hadden we afgelopen zomer in Rio de Janeiro, tijdens onze vakantie in BraziliŽ, vier schilderijtjes gekocht met de inrichting van de kinderkamer in ons achterhoofd. Ze laten vier spelende kinderen zien, twee meisjes en twee jongens, aangezien we geen flauw idee hadden wat het ging worden.

  

Op de foto hierboven zie je er drie aan de muur van de kinderkamer hangen. De vierde, meisje in bad, hebben we aan Jade Smallegoor gegeven bij haar geboorte en is dus in Groenlo te aanschouwen. 

Mochten jullie ook geÔnteresseerd zijn in dergelijke schilderijtjes (ongeveer 20x20cm, er zijn nog meer variaties en achtergrondkleuren), dan kunnen we ze wel voor jullie bestellen uit BraziliŽ. Stuur maar een mailtje.